چگونه پروفایل گوگل اسکالر بسازیم؟
پس از معرفی ابزار گوگل اسکالر،( معادل فارسی scholar که هم به صورت اسکالر آمده و هم اسکولار) حال توضیح میدهیم که چگونه هر فرد میتواند در گوگل اسکالر پروفایل شخصی و عمومی خود را ایجاد کند. نخستین قدم ساخت اکانت جیمیل است که هر فرد ، استاد و یا وابسته دانشگاه باید شخصاً خود آن را بسازد. قدم بعدی داشتن ایمیل از دانشگاه مربوط است چرا که ایمیل تائید یا همان verify email به ایمیل دانشگاهی ارسال میشود.
پس از این مراحل وارد صفحه مشخصات میشویم:
لازم به ذکر است که در بخش affiliation یا همان وابستگی باید اسم دانشگاه مربوط به صورت کامل و استاندارد وارد شود تا هم در صفحه جستوجو نتایج به درستی آورده شود و هم گوگل بتواند به راحتی آن را تشخیص دهد. پس از پر کردن فرم مشخصت اولیه بر روی دکمه Next کلیک کنید.
در صفحه بعد، گوگل مقالاتی که به اسم شما ثبت شده را در نتایج خود نمایش میدهد. ممکن است نویسنده این مقالات شخص شما به تنهایی باشد و یا اینکه با گروهی از نویسندگان مقاله را تهیه کرده باشید.
پس از اینکه فهرست مقالات را مشاهده کردید میتوانید مقالاتی که به شما مربوط است و نویسنده آنها هستید را از فهرست انتخاب کنید.
مرحله بعد به روز رسانی اطلاعات و پروفایل است. از میان گزینههای نمایش داده شده، بهتر است گزینه دوم را انتخاب کنید تا پروفایل به صورت اتوماتیک و خودکار به روز رسانی نشود و ابتدا اطلاعات برای شما ایمیل شود و در صورت تائید شما در پروفایل قرار گیرد.
پس از این مرحله به پروفایل خود هدایت میشوید؛ که در آن اطلاعات متعددی وجود دارد. این اطلاعات به همان شاخصها و معیارهای گوگل اسکالر مربوط میشود:
شاخص ارجاعات
ارجاعات: نشاندهنده تعداد دفعاتی است که به مقاله شما ارجاع شده است.
ستون اول تمام ارجاعات را نشان میدهد و ستون دوم ارجاعاتی که از سال 2008 به بعد صورت گرفته را نشان میدهد.
اچ ایندکس: شاخص کمی تأثیرگذاری مقالات و تعداد آنهاست. برای مثال در بالا تعداد مقالات آکادمیک 6 عدد است.
شاخص i10: تعداد مقالاتی که حداقل 10 بار به آنها ارجاع شده است.
نظر شما :